Monday, 10 February 2014

Senggugut ~ Cara Moden & Tradisi Tak OK, Amik Shaklee Mujarab!

Pagi2 memang rezeki senang masuk. Maka itu, Erna yg juga rakan biz Shaklee saya ni suruh kami kongsikan testimoni penggunanya yg mengamalkan Vitamin2 Shaklee untuk melegakan senggugut yg dah bertahun2 dideritainya. Memang derita ye kalau senggugut... siapa yg mengalami je tau.

Jom baca ni:

http://3.bp.blogspot.com/-b1ttp8EPnzA/UaV1MlQM0TI/AAAAAAAAH7M/8WwndmgfjtU/s1600/PicsArt_1369797262827.jpg

" assalmualaikum erna..

dh janji nk infm erna if ada perubahan setelah ambil shaklee ni. b4 dis ika ada bgtau seminggu mkn dh nmpk sdikit kesan positif pd kulit n sistem pencernaan ika yg slalu probs. tujuan utama ika ambil shaklee ni cz nk hilangkn snggugut. guess wat?hampir sebulan dgn shaklee, priod kali ni tak senggugut langsung!! jz sengal2 pada kaki dan pinggang still ada lg.

alhamdulillah....xsangka cpt kbrkesanannya, x sampai sebulan. bertahun2 menahan sengugut ni erna..rsanye tiap2 bln mesti sakit sgt smpi pitam2.mcm2 cara dh try utk hilangkan sengugut dari cara moden smpailah ke tradisional.ini je yg mujarab. insyaallah ika akn teruskan pengambilan shaklee ni. tq Allah, tq shaklee n tq erna "
Kuasa penyembuh di tangan Allah. Namun tak salah jika kita berusaha mencari jalan untuk menyembuhkannya kan ;)


* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.


Kredit To : Erna

**********************

Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

Boleh hubungi saya di:
H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...