Monday, 24 February 2014

Cegah Kanser Dengan CarotoMax.

Ambil Perhatian!

·        Setiap hari, sel-sel dalam badan kita diserang dengan berjuta-juta radikal bebas yang menyebabkan kerosakan DNA.·        Hanya Anti Oksida yang mampu membantu.
Apakah Anti Oksida?Ia merupakan nutrisi yang boleh melindungi sel-sel dalam badan daripada radikal bebas. Anti Oksida meningkatkan kesihatan sel-sel secara menyeluruh dan menyediakan perlindungan untuk menentang kerosakan sel.
Perlindungan Menyeluruh Dan Berkesan.Perlindungan antioksida dapat dipertingkatkan dengan pengambilan CarotoMax.Penghasilan CarotoMax oleh Shaklee adalah bersumberkan buah-buahan, sayur-sayuran dan tanaman lain melalui cara pengasingan, penyaluran dan pembentukan kerotin secara semulajadi.CarotoMax menyalurkan 5 daripada ‘karotenoid’ penting yang dipilih daripada gabungan tumbuhan fitokimia.Kita tidak akan dapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja.

5 Sebab CarotoMax Paling Berkhasiat1.    Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena dan beta karotena adalah 8 mg setiap hari. Dengan CarotoMax, kita akan memperoleh 13 mg.2.    Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang dan menjaga secara khusus kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostate dan serviks.
3.    CarotoMax berfungsi menguatkan sistem imun. 
4. Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, ekstrak biji benih anggur, ekstrak broccoli bertunas, minyak jagung, minyak palma dan marigold


      Kredit To : Papazarra

      ****************************************
 
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.


H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim

No comments:

Post a Comment

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...