Saturday, 22 February 2014

Bila Resdung Menyerang

Assalamualaikum. 

Pernah tak mengalami situasi berikut?

Kerap bersin 
Hidung selalu tersumbat
Gatal-gatal di bahagian muka, telinga, mata atau hidung
Kahak yang banyak 
Selesema berpanjangan
Migrain atau sakit kepala berpanjangan
Pendengaran terganggu/tidak jelas
Jerawat yang kronik  



Kalau pernah dan hampir setiap hari berlaku, mungkin anda mengalami resdung. Resdung ialah radang pada saluran pernafasan. Bila dah terkena resdung ni mesti rasa sangat rimas kan?




Solusi untuk penyakit resdung? 

Shaklee mampu membantu pesakit resdung untuk mengurangkan simptom dan InsyaAllah jika bersesuaian dengan pesakit, pesakit akan terus sembuh. Syaratnya, kenalah disiplin amalkan, minum air secukupnya dan pantanglah makan juga yer. Ayam dan seafood tu boleh makan cuma perlulah kurangkan sikit.



Produk untuk dicuba? 

 
 Untuk set resdung: ALFALFA, B-complex dan VITAMIN C. 


Alfalfa - bertindak untuk mengurangkan keradangan, tetapi pesakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa.

B-complex - bertindak untuk mengawal stress yang akan memberi kesan negatif kepada kekuatan imun badan.


Vitamin C - bertindak sebagai antioksida, penting untuk tingkatkan antibodi imuniti seseorang.




Testimonial?

Customer saya ni bukan sekali dua repeat order, memang dah banyak kali sangat. 
Sebelum ni beliau dah cuba bermacam-macam ubat tetapi akhirnya produk Shaklee juga yang serasi dengan beliau. Alhamdulillah.


InsyaAllah, yang paling penting kita usaha. 
Berkesan atau tidak, itu semua urusan Allah. 



Segala penulisan berkaitan produk bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa juga penyakit
Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

Kredit To : Ryha Feyzal

****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...