Tuesday, 22 July 2014

Pemenang Segmen - Ihya' Ramadhan Giveaway By Ummudd80

Pemenang Segmen | Ihya' Ramadhan | Giveaway By Ummudd80 | Alhamdulillah... Proses pengundian dan verifikasi telah pun selesai... Bukan mudah rupanya nak handle Giveaway ni. Perlu korbankan banyak masa dan tenaga untuk mengemaskini beberapa perkara bagi memuaskan hati semua peserta yang di kasihi.

Giveaway | Ramadhan | Shaklee | Sg. Buloh | Setiawangsa Malaysia | Sabah | Sarawak


Secara umumnya, sessi pengundian dan verifikasi tadi berjalan lancar. Cuma terdapat 3 peserta yang "tersangkut" akibat tidak memenuhi syarat-syarat pertandingan yang telah ditetapkan. Bukan tak nak melonggarkan syarat pertandingan cuma ingin berlaku adil pada semua peserta yang menyertai GA ini.

Berikut adalah senarai pemenang untuk Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80, Tahniah kepada semua pemenang yang terpilih. Kepada semua pemenang di minta hubungi saya dengan segera untuk menuntut duit raya yang telah ditawarkan. 

Prize
No
GA
ID  No
Profile ID
GA Backlink
Blog
Blog Follower
Google+ Follower
GA
Banner
1
26
2
164
3
109
4.1
126
4.2
114
5.1
127
5.2
157
5.3
108
5.4
66

5.5
18
5.6
72
5.7
123
5.8
92



Maklumat yang diperlukan dari pemenang adalah :

1. Nama penuh
2. Alamat penuh
3. No telefon
4. No akaun Bank (Prefer Maybank) - Untuk urusan transfer duit raya
5. No Hadiah
6. No peserta
7. Link segmen 

Sila salurkan  maklumat diatas ke SINI dan notify saya thru Whatapps (0193131395) bila dah hantar maklumat tu ye... :)

Nota Ringkas :
1) Bagi peserta yang bermurah hati nak masukkan blog saya ini ke dalam bloglist mereka amat2x lah dialukan...
2) Bagi mereka yang nak buat GA lepas nie... jangan lupa jemput saya untuk saya sertainya atau mungkin juga untuk  menjadi co-sponsor untuk hadiah. :)
3) Jika ada pemenang yang tidak menuntut hadiah mereka sehingga 22 Ogos 2014, cabutan yang lain akan dilakukan untuk mencari pemenang yang baru.

Diharapkan kesemua peserta berpuas hati dengan GA yang dianjurkan ini. Mohon maaf jika terdapat sebarang kelemahan dan kekurangan ye...

Wassalam


44 comments:

  1. tahniah buat pemenang yer..tunggu esk pulak kot2 ada nama ana hihiii..

    ReplyDelete
  2. xda rezeki nk menang..tahniah kepada pemenang.. jemput join GA .. http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/07/giveaway-saya-nak-menang-baju.html

    ReplyDelete
  3. wahhh...list tu! rajin betul Fizah ni :)

    ReplyDelete
  4. salam. ehhh sy tersenarai ke?? alhamdulillah..tahniah kepada pemenang yang lain jugak ya.. tahniah semua :))

    ReplyDelete
  5. wahhh...dah ada pemenang!! tahniah2!!

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada pemenang :) ..sob sob ..xbertuah ..huuu

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua pemenang dan penganjur juga. Rajin-rajinlah buat segmen eh.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya-Allah...
      Klu ada rezeki lebih bleh wat selalu... :)

      Delete
  8. Adakah saya yang tersangkut itu? hehe..lupa hari itu nak inform akak, saya tak dapat follow G+ akak..tak jumpa button sebab internet slow..hehe. Apa-apa pun tahniah buat semua pemenang. InsyaAllah nanti akak buat GA lain kali, saya join lagi. hee. ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok...
      Terima kasih diatas support yang diberi...

      Delete
  9. wahhhhh.....dah ada pemenang lah..... tahniah kepada setiap pemenang yang bertuah ye...... maybe insyaAllah lain kali rezeki saya pulak.... =) hihihi

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah dapat duit raya (^_^) heheehhehehee

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. no.2. Trima kasih penganjur. Tahniah semua! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama..
      Terima kasih jua kerana bg support pada GA sulong saya nie... :)

      Delete
  12. Alhamdulillah.. terima kasih kak dan sponsor..:)
    husna dah pm.. bahagian others..

    ReplyDelete
  13. Tahniah semua..alhamdulillah rezeki ramadhan buat semua yg menang..

    ReplyDelete
  14. Tahniah para pemenang :) terima kasih sis buat GA ni. May Allah bless (^.^)

    ReplyDelete
  15. tahniah ..
    tkde rezki MG nk dpt duit raya ..hehe
    slamt hri raya semua :)

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum...

    Tahniah kepada pemenang semua k... mselim3 takder rezeki kali nie, takper cuba lain kali k....

    mselim3

    ReplyDelete
  17. tahniah buat semua yang berjaya :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah! kepada semua yang menang...
    Tahniah! juga buat saudari penganjur Hafizah Halim kerana berjaya dengan GA pertama anda.
    Selamat hari raya aidilfitri serta maaf zahir dan batin
    http://mrsablogstori.blogspot.com/2014/07/wordless-wednesday_23.html

    ReplyDelete
  19. sy dah bg kat wasap, tima kasih ya. *lompat gembire!* hihii ^^

    ReplyDelete
  20. saya dah bagi detail kat facebook..
    saya takde wasapp untuk notify

    ReplyDelete
  21. Salam..tahniah buat pemenang..

    ReplyDelete

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...