Monday, 21 July 2014

Senarai Peserta : Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80

Senarai Peserta | Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80 |

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Syukur Alhamdulillah... Rasa amat gembira dan terharu terhadap sambutan yang diberikan kepada Giveaway Sulong saya iaitu Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80 yang dilancarkan pada 4/07/14 yang lepas.

Giveaway | Ramadhan | Shaklee | Sg. Buloh | Setiawangsa

Bagi blogger baru macam saya, ianya memberi semangat dan kekuatan dalam meneruskan minat dalam dunia blogging ini. Insya-Allah

Senarai nama peserta yang telah menyertai GA  saya  setakat hari ni,  21 Julai 2014,  jam 12.15 pm adalah seperti berikut  :

PENTING!!! - Tinggal 12 jam lagi untuk penyertaan GA ini ditutup. Cepat!! Cepat!! Jangan Ketinggalan... :) 






GA
ID  No
Profile ID
GA Backlink
1
2
3
4
5

6
7
8
9
10
11
12

13

14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40

41
42
adnan-daughter.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html
43
44
45
46
47
48
49

50
51

52
53
54
55
56
57
58
59

60

61
62
63
64
65
66

67
68
69
70
71
72
73

74
75
76
77
78
79
80
81
82

83
84
85
86
87
88
89
90
91
92

93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127

128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153

154
155

156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181



Nota : Jika terdapat sebarang kesilapan di dalam senarai diatas mohon beritahu ye...
Insya-Allah senarai nama ini akan di update dari masa ke semasa sehingga ke tarikh tutup penyertaan 21 Julai 2014...

Terima Kasih kepada semua....


63 comments:

  1. saya peserta 9 lapor diri :-)

    ReplyDelete
  2. no 111 datang lapor diri :)

    ReplyDelete
  3. 137 ... suka no.7 . alhamdulillah ada gak no.7 kat belakang tu ... heeee

    ReplyDelete
  4. ramainya...
    lepas ni tiba giliran blog saya pula masuk dalam senarai yer.. :D

    ReplyDelete
  5. 75 :) harap2 ada rezki bulan ramadan ni hehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Akak tgh verify lg..
      Mohon Eisyaa pn tlg check ye sbb apa page ni yg keluar bila klik pada link yg Eisyaa kasi tu...
      Webpagedesign.ws

      Delete
    2. xpela akak..xde rezeki saya kot.terima kasih.:-)

      Delete
  7. 115 yeay! 115 menang amin. hahaha

    ReplyDelete
  8. peserta no 14 melapor diri.hee :)

    ReplyDelete
  9. Kemas plak list buat table cenggini.. Hee.

    Btw, kim salam dengan no 44 tu.. :)

    ReplyDelete
  10. GA ID 93 Singgah melapor diri

    ReplyDelete
  11. lucky no 85 ...
    fuhyoh siap bloger profile lg ..hebat! ^__^
    rajin sis ummu ni :)

    ReplyDelete
  12. jom jalan2 ke lot 148...
    terima kasih semua :)

    ReplyDelete
  13. No.80 lapor dir, jom blogwalking ramai2.....;-)

    ReplyDelete
  14. no 121... semoga berjaya kepada semua... :)

    ReplyDelete
  15. no 152 memperkenalkan diri... sudi2 lah melawat blog saya ye! salam perkenalan dari Germany... hope we can be friends! :D

    ReplyDelete
  16. nama saya tak ada dalam senarai. dah lama join. sobs.

    ini link saya.

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  17. 162 :)
    thanks sudi masukkan saya yg x seberapa nie dlm list , appreciate sgt ! ^.^
    gudluck jugak utk yg lain2
    salam ramadhan :) :)

    ReplyDelete
  18. Terima kasih kepada semua komen yang diberi...
    Saya bercadang nak bagi duit raya kepada pemenang lebih awal dari tarikh asal yang diberi sebelum ni (25/07/14).
    Baru cadangan tau... Nantikan dulu pengumuman rasmi dari saya besok.... :)
    Amacam?

    ReplyDelete
  19. salam. cantik no.penyertaan sy 123 hehehhe :)

    ReplyDelete
  20. salam. ok done bw sampai peserta 173..uhuk penat haihhh :D
    btw all the best semua :))

    p.s ada link blog tak dapat nak bw :(

    ReplyDelete
  21. No 120 melaoprkan diri..
    good luck kpd semua peserta

    ReplyDelete
  22. Owh nama bunda belum tersenarai ye...?bunda join pun last minit betul.....

    ReplyDelete
  23. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
    selesai ade melawat ke 180 GA ID senarai peserta ihya-ramadhan-giveaway
    namun tidak semua ade bisa comments ada yang menanti kelulusan ada pula yang gunakan google comments ini sulit karena kelambatan internet ade.
    pabila ada salah kata, salah tulis, ade mohon maaf akbar

    تَقَبَّلَ اللّهُ مِنَّا وَ مِنْكُمْ صِيَمَنَا وَ صِيَمَكُمْ كُلُّ عَامٍ وَ أَنْتُمْ بِخَيْرٍ
    تَقَبَّلَ اللّهُ مِنَّا وَ مِنْكُمْ صِيَمَنَا وَ صِيَمَكُمْ وَجْعَلْنَا مِنَ الْعَائِدِين وَالْفَائِزِين

    ReplyDelete
  24. Singgah sini kejap, hai :)

    Al-Quran comel ni tinggal 4 corak je~~~
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/08/rainbow-al-quran-madina.html

    ReplyDelete

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...