Wednesday, 23 July 2014

Altel - If It's Not Altel, Say Farewell...

Altel | If It's Not Altel | Say Farewell | Itulah caption Telco Altel yang baru. Sedarkah anda yang sim card Altel tengah laku macam pisang goreng panas di pasaran sekarang? Sudah ramai kawan yang bertukar kepada Telco yang baru ni. Dan feedback yang diperolehi daripada mereka amat-amat positif.


Altel | 4G Servis | Syed Bukhary | Shaklee | Sg. Buloh | Setiawangsa | Vitamin | Supplemen | Kesihatan
2 Sim Card Altel Yang Baru Di Beli



Dengan khidmat 4G servis pertama di Malaysia dan coverage yang merangkumi hingga ke kawasan pendalaman, membuat ramai yang bertukar atau menambah 1 lagi koleksi sim card. Khabarnya servis Altel ini bermula di Sabah dan Sarawak. Kini ia sudah memasuki pasaran Semenanjung Malaysia. Sebab tu lah kot, Altel ni memang "champion" di kawasan pendalaman.

Altel | 4G Servis | Syed Bukhary | Shaklee | Sg. Buloh | Setiawangsa | Vitamin | Supplemen | Kesihatan


Kami pun tak ketinggalan dalam mendapatkan khidmat terbaik dari Telco baru kepunyaan Billionaire Melayu kita, Tan Sri Syed Al-Bukhary ini. Servis U-Mobile yang kami guna sekarang masih "Superb" tapi bila balik ke kampung servisnya tak sebaik di rumah atau di bandar. Itu yang membuatkan suami saya ingin  meng"try" Telco yang baru ni plak.

Untuk info lebih lanjut, mungkin boleh baca entry di SINI yang di tulis oleh blogger azhafizah. Selain dari maklumat yang di share di link tersebut, ada beberapa "features" terkini yang di tawarkan oleh Altel. Diantaranya :

1) Sim kad hanya berharga RM7
2) Top up hanya expire dalam tempoh setahun (*T&C applies)
3) Data 1 GB : 90 Days validity
4) Cheapest call rate : 8 sen / min (Friend & Family)
5) Cheapest sms rate : 2 sen / sms (Friend & Family)

Maklumat lanjut : www.altel.my

Menarik kan!!! So jom kita bertukar kepada Telco yang lebih baik disamping menyokong perniagaan yang diusahakan oleh bangsa Melayu dan memartabatkan ekonomi umat Islam.

Wallahua'lam

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...