Sunday, 27 July 2014

Penyakit Resdung & Selsema - Kesan Positif Mula Kelihatan

Penyakit Resdung | Selsema | Kesan Positif Mula Kelihatan | Insya-Allah... umat Islam di Malaysia dan seluruh dunia akan merayakan Hari Raya Aidilfitri besok, Isnin 28/07/2014. Bandar raya Kuala Lumpur pun dah mula lengang dek kerana semua orang dah mula pulang beraya di kampung.

Resdung | Selsema | Bersin | Vitamin | Supplement | Shaklee | Sg. Buloh | Setiawangsa


Saya pun dah berada di kampung ni setelah pulang ke kampung petang semalam. Lagi 5 minit nak azan Maghrib untuk berbuka baru kami sampai. Macam mengelat kan?? Tak... sebenarnya kami dah inform kat kampung yang kami balik lewat sikit sebab nak kemas rumah. Al maklumlah anak 5 orang ini perlukan lebih masa sikit untuk kemas pakaian untuk beraya di kampung dan pada masa yang sama kemas rumah sempena raya. Macam biasa, saya punya duty adalah untuk mengemas pakaian dan suami pula ditugaskan untuk mengemas rumah. Telahan awal saya berkata pasti suami akan bersin-bersin akibat daripada habuk.


Resdung | Selsema | Bersin | Vitamin | Supplement | Shaklee | Sg. Buloh | Setiawangsa
Simptom biasa bagi yang mengidap resdung

Alhamdulillah, setelah operasi mengemas umah yang bermula dari selepas solat Subuh sehingga jam 5.30 tu selesai, telahan awal saya tadi tu silap. Suami saya maintain je buat kerja tanpa mengalami bersin-bersin. Kalau sebelum ni pasti ada saja  "pause" session untuk melegakan selsema yang senantiasa meleleh di hidung dia tu. Kecian kan...

Resdung | Selsema | Bersin | Vitamin | Supplement | Shaklee | Sg. Buloh | Setiawangsa
Dimptom resdg lagi - hidung yang meleleh

Mungkin khasiat supplement Shaklee yang suami amalkan selama 2 bulan lepas ni mula menunjukkan kesan yang postif. Alhamdulillah... syukur sesangat... Nak tahu supplement apa yang suami ambil? Ni dia... kombinasi 3 vitamin herba semulajadi untuk menyelesaikan masalah resdung anda. Insya-Allah ianya berkesan..

Resdung | Selsema | Bersin | Vitamin | Supplement | Shaklee | Sg. Buloh | Setiawangsa
 
1. Vitamin C : Bertindak sebagai anti-oksida. Membantu dalam meningkatkan antibodi seseorang. (Klik sini untun bacaan lanjut)
2. B-Complex : Bertindak dalam mengawal stress yang akan memberi kesan negatif kepada kekuatan imun badan. (Klik sini untun bacaan lanjut)
3. Alfalfa : Bertindak mengurangkan keradangan. (Klik sini untun bacaan lanjut)

Jika masih perlukan maklumat lanjut atau testimonial tentang masalah resdung dan penyelesaiannya sila Klik sini ye..
Semoga perkongsian ini memberi panduan yang berguna untuk semua pembaca.

****************************************
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...