Wednesday, 19 February 2014

Pecahkan Lemak Tepu Dengan Lecithin

Kali ni saya nak kongsikan pasal Lecithin.. lecithin ni memang glamour dikalangan orang-orang yang nak slim ni.. mana taknya..product slim yang murah dan sangat-sangat berhasil.. tak percaya??? Bak mai pm saya..harga dah la murah..saya bagi harga special lagi untuk customer saya..sebelum tu saya terangkan sikit pasal Lecithin ye..

Pemecah lemak

Lecitin lebih mudah dikenali sebagai “pengemulsi semulajadi" atau senang kata pemecah lemak.. ia mempunyai kesan ‘melekat pada lemak’….dalam kata ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu ‘terapung’ dalam darah…dan seterusnya mencegah lemak dari melekat pada dinding membran.. jadi ia akan memudahkan proses penyingkiran lemak...






Keistimewaan Lecithin Shaklee

Sebenarnya ada banyak lagi keistimewaan Lecithin ni selain memecahkan lemak..jom kita selongkar lagi kebaikan Lecithin...

1. Membersih dan melicinkan salur darah

2. Pengemulsi lemak semulajadi (senang kata pemecah lemak)

3. Kawal penggumpalan platlet darah.

4. Menggalakkan metabolisma lemak

5. Mencairkan lemak / menurunkan kadar kolestrol dalam badan..

6. Mencegah penyakit nyanyuk / alzhimer..

7. Menjadikan otak cerdas dan cergas.. kanak-kanak pun boleh amalkan...

8. Penggalak serapan vitamin A, D, E dan K..

9. Mengawal kadar kehilangan air oleh kulit..

10. Menjaga kesihatan membran sel dan saraf..

11. Baik dalam penghasilan hormon

12. Untuk rambut yang sihat dan berkilat...

13. Mencantikkan kulit dan menguatkan otot..


Haa.. banyakkan kebaikkan Lecithin.. so apa lagi.. dapatkan Lecithin cepat.. lengkapkan set vitamin anda dengan Lecithin.. memang terbaik..


Kredit To : Sheila Mutalib

****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...