Friday, 7 February 2014

Omega Guard Shaklee : Bagus Untuk Kanak-Kanak

Assalamualaikum & Salam Sejahtera ...
 
Dah lama tak update blog..sibuk sangat dengan kerja marking paper students...x menyempat nak jenguh blog ini..sian dia..hehe

ok..bulan ini masih bulan promosi Omega Guard..bukan hanya promosi dari segi harga ( harga normal 3 angka, harga promosi 2 angka...haaa..banyak tak penjimatannya??)..malah sekiranya anda beli 6 botol omega ini, anda akan dapat 1 lagi botol percuma!!..Bukan itu sahaja, anda dapat menjadi ahli Shaklee secara percuma..bila dah menjadi ahli Shaklee ini, dah boleh beli produk Shaklee sama seperti dengan harga yang saya beli..untung kan....:).

So kali ini saya nak kongsikan testimoni Omega Quard untuk kanak-kanak. 


Testimoni 1 : 
- Bila duduk rumah pengasuh, anak selalu demam dan selsema sebab berjangkit dari budak2 lain.

- Bila makan omega sebiji seminggu, kurang demam dah.

- Dah boleh tumpu perhatian dan cepat tangkap apabila diajar..


Testimoni 2 : 
-Anak kerap selsema dan banyak kahak.
- Anak asyik ulang alik ke klinik makan ubat batuk, cair kahak dan selsema
- Lepas makan Omega, anak xde lagi mengadu hidung tersumbat dan boleh bernafas dgn baik


 Testimoni 3 : 
- Bagi anak makan Omega Guard, anak dah boleh tumpu perhatian dan cepat faham bila belajar



Testimoni  4: 



Testimoni 5: 
-anak kurang selsema dan demam
- Anak boleh tumpu perhatian dalam kelas



Testimoni 6:
- Anak ada asma, terpaksa ambil inhaler setiap hari untuk mengawal asma.
- Customer ini tak bagi anak dia amik inhaler ini, sebaliknya bagi Omega Guard
-Alhamdulillah, anak tiada batuk setiap malam , tiada muntah selepas batuk.


Testimoni 7: 
- Anak makan omega sebab nak merawat ezema.
-Alhamdulillah..dah fully recovered..:)



Testimoni 8: 


Sumber Dari : Normelah

*******************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini , saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...