Tuesday, 11 February 2014

7 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

 
 
"Saya ingin jadi ahli Shaklee. Apa yang saya boleh dapat?"
Saya sering dapat soalan camni. Perkataan pertama saya boleh jawab sebagai ahli dan merangkap pengedar Shaklee:
"Banyaaaaaaak"

Apa yang bestnya jadi ahli Shaklee?


Kelebihan Ahli Shaklee #1: Harga Ahli
Anda pasti dapat beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Itu kelebihan yang paling ramai orang nak. Sebab apa? Harga ahli Shaklee dan harga jualan jauh beza tau. 20% hingga 25%. Contoh satu produk X dalam Shaklee harga dia RM150 dalam pasaran, tapi harga ahli hanya RM121. 
(RM150 - RM121)/RM150 = 19.33%
See!
Perbezaan hampir 20% harga pasaran produk X dalam Shaklee. Anda JIMAT RM29. Itu baru beli produk X seunit. Kalau beli 2 unit, 3 unit, haaaa 100 unit? Berbaloi kan jadi ahli Shaklee?



Kelebihan Ahli Shaklee #2: Kumpul Point
Ramai antara kita yang biasa shopping kat hypermarket yang ada kad kumpul point macam Bonuslink kan? Bila dah cukup satu level, kita boleh redeem hadiah la. Best. Macam tu juga dengan Shaklee. Dalam sistem Shaklee, kita ada istilah kumpul Point juga tapi point tu kita panggil UV(Unit Volume).
Tapi, Shaklee punya sistem kumpul point lagi BEST. Kalau sistem kumpul point kat pasaraya kita, kita boleh redeem hadiah. Kalau hadiah tak best, macamana? Penat aje kumpul point kan? 
Shaklee pula bagi cash back dari UV yang dikumpul. Apa itu cash back? Shaklee akan masukkan semula duit terkumpul dari UV ke dalam bank kita. Best kan? Jadi terpulanglah kat kita nak guna duit tu untuk apa.
Itulah rahsia jana pendapatan dalam Shaklee. Itu baru cerita sikit, ada baaaanyak lagi RAHSIA jana pendapatan dari Shaklee.

Kelebihan Ahli Shaklee #3: Tak Perlu Modal Besar.
Percaya tak modal nak jadi ahli Shaklee tak sampai RM100 pun? Ya. Memang sangat murah nak jadi ahli Shaklee. Hanya RM65 sahaja yuran untuk jadi ahli Shaklee. Eh, RM65 bukannya yuran semata-mata, tapi ia adalah kos untuk dapatkan bisnes kit, sebuah beg keahlian yang penuh dengan RAHSIA jana pendapatan dengan Shaklee. Ada panduan produk Shaklee di dalamnya, senarai harga, majalah Shaklee Today yang penuh kisah motivasi orang berjaya dalam Shaklee.

Kelebihan Ahli Shaklee #4: Tak Perlu Maintain Point
Setiap bulan, ahli Shaklee tak perlu maintain point atau pembelian setiap bulan. Bulan ni anda nak beli ESP tapi bulan depan stok ESP ada lagi. Anda tak perlu buat pembelian setiap bulan, sebagai syarat keahlian. 
Kalau rasa tak nak beli bulan seterusnya pun takpe. Keahlian anda tidak akan terjejas, tidak seperti sesetengah jualan produk yang lain. Kalau tak maintain pembelian bulanan, anda tidak boleh dapat point itu dan ini. Kena buat pembelian jumlah RMxxx untuk dapat keistimewaan sebagai ahli semula. Saya dah pernah rasa. No. No. No. Tidak bagi Shaklee.


Kelebihan Ahli Shaklee #5: Tiada Yuran Tahunan
Shaklee bagi macam-macam kelebihan bila jadi ahli, dan ia tak kenakan yuran tahunan juga. Ya. Tiada Yuran Tahunan. Best kan? Ada banyak jualan produk yang kenakan Yuran Tahunan dan Renew keahlian setiap tahun, tapi Shaklee sangat menjaga kebajikan ahli shaklee dengan tidak perlu membayar yuran keahlian dan tak perlu renew keahlian setiap tahun. KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.

Kelebihan Ahli Shaklee #6: Harga lagi rendah dari Harga Ahli
Wow. Dah lah dapat harga ahli, pastu dapat LESS lagi? Ya. Jangan tak percaya. Shaklee akan OFFER Promosi Produk bulanan yang ISTIMEWA untuk Ahli Shaklee sahaja. Setiap bulan, Shaklee akan pilih satu daripada produk-produknya untuk mendapat promosi pembelian Istimewa dan Harganya lebih rendah dari harga ahli. Contohnya untuk bulan November 2013 adalah promosi Vivix dan Disember 2013 adalah promosi Omega Guard. 



Kelebihan Ahli Shaklee #7: Jana pendapatan sehingga 4 - 5 angka sebulan
Yang ini ramai tak percaya, tapi ia benar-benar terjadi. Sebulan anda boleh capai bonus sehingga beribu-ribu ringgit apabila serius untuk berbisnes dengan Shaklee. Konsep bisnes Shaklee mudah, patuh shariah dan bukannya asyik nak keluar cari prospek. Duduk rumah goyang kaki pun boleh dapat bonus 4 angka TAPI ada cara. Bukan tu sahaja. Shaklee tawar Car Bonus dengan Bonus Percutian lagi. Best kan? Tapi, itu pun ada cara.
RAHSIA nak tahu cara goyang kaki sambil jana duit adalah dengan REGISTER bersama saya. Register bersama orang lain, semestinya tidak sama.

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...