Wednesday, 12 February 2014

Testimoni Vivix : Mengubah Segala Kehidupannya

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Hari ini saya ingin bercerita mengenai satu testimoni Vivix. Daripada seorang yang menghidapi penyakit kanser, sekarang sudah bebas dari penyakit kanser ini setelah mengambil Vivix secara konsisten.



Saya pasti ramai yang mengenali beliau. Namun, saya nak share sedikit info mengenai beliau. Kami biasanya memanggil beliau dengan gelaran Master Law. Kalau anda biasa tengok menonton NTV7 dulu-dulu, mesti anda kenal kan? Dia dulu merupakan pengacara untuk edisi siasat Mandarin.. Tau kan? hehehee.. semasa bertugas di NTV7, beliau telah disahkan mengidap penyakit kanser. Sebab tu gambar beliau yang sebelah kiri tu nampak botak..hehee.. 


Selepas disahkan mengidap kanser, antara penawar yang beliau cuba agar sembuh dari penyakit kanser adalah Vivix Shaklee.. Haa… cuba tengok gambar sebelah kanan tu. Itulah wajah terbaru beliau. Selepas mengambil Vivix, penyakit kanser beliau telah beransur pulih. Bukan sekadar menyembuhkan kanser, kebaikan tambahan yang beliau dapat, sudah pasti nampak awet muda.. hehee.. 

Kalau anda tengok gambar sebelah kanan tu, mesti anda ingat beliau masih berusia dalam umur 30-an.. Tapi, kalau orang yang kenal beliau, mesti tau umur dia berapa sebenarnya.. heheee. kalau saya beritahu umur beliau dah 50-an, anda percaya tak? mesti tak percaya kan? hehehee.. itulah antara kelebihan Vivix ni.. Kalau anda nak kekal nampak muda di usia 50-an macam beliau, nak kekal segak macam orang muda umur 20-an, baik cepat-cepat amalkan sirap Vivix hari ini.. Memang berbaloi-baloi..

****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...