Wednesday, 12 February 2014

Kebaikan ESP Energizing Soy Protein Shaklee : Untuk Kecantikan Kulit, Kurus Dan Tenaga !

Bunyi ringtone "Payphone" .. Dah lama tak tukar ringtone..tak belek pon handphone..Pagi-pagi dah bunyi.. Terjaga dari tidur, tengok nombor tak kenal call.. Cuti kan, solat pon cuti, so bangun lewat la sikit. Semalam dah tidur lewat. Adjust suara sikit sebelum angkat telephone (satg takot depa terkejut plak dengar suara..hahahha)..

"Hello, Assalamualaikum.."...

"waalaikumussalam, ini effa ke.. saya nak tanya pasal ESP lah"

Terbeliak biji mata dengar orang call tanya pasal produk..Bangun terus!! hihiii..

Aku pon terangkan dengan panjang lebar..  Alhamdulillah..rezeki..

ESP nie antara produk yang hot.. Stok memang sentiasa ada kat rumah ESP nie. Ambil 10 can..kejap je habis.

Kenapa orang suka sangat dengan ESP nie?






Khasiat ESP Adalah Untuk :

- kulit cantik, tegang dan anjal
- Nak jaga aset penting wanita supaya tak jatuh menggelember
- Kenyang , tak dak la asyik nak makan jer
- Bila makan pun kurang mestilah berat pun terun! Kurus!
- Kalau menyusu, susu banyak , meriah! Alhamdulillah
- Kalau lepas bersalin,, parut-parut strechmark yang ada, memang akan hilang atau mengurang!
- Yang paling best, rambut dah tak gugur ! tumbuh rambut baru macam baby baru lahir je bahagian yang pernah gugur dulu!
- Memberi tenaga! Yes, salah satu energy booster atau pemberi tenaga~

Banyak kan kebaikan ESP nie? 

So rugi lah kalau orang yang masih berfikir-fikir nak beli atau tidak nie. ESP ialah soya NON GMO dan Halal sudah semestinya!!!


Meh baca testimonoial dari beberapa pelanggan Shaklee :




TERHANGAT DI PASARAN!!!

Kredit To : Mama Darwisy

****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...