Friday, 25 April 2014

Testimoni Shaklee Bagus Untuk Kulit Dan Juga Mengenyangkan

Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang,

Hasil demam Promosi ESP Shaklee sepanjang bulan lepas, harini erna dapat testimoni sharing daripada my lovely customer. 
"Nani rasa biasa je.. Tapi ada orang kata kulit muka macam pergi buat facial"

Cik empunya badan tak perasan sangat perubahan pada diri tapi kawan-kawan cakap muka macam baru lepas buat facial. Waaaahhhhh seronoknyaaa! Lepas buat facial kan muka segar,nampak berseri,kulit nampak fresh.

Dulu, nani dah pernah minum 1botol ESP. Habis ESP yang botol pertama, nani berpuas hati dan repeat order utuk botol ESP yang ke-2. Bila erna tanya, saja nak teruskan minum ke? Apa jawapan nani my lovely customer ni?

"Aah..minum dan terus minum.. tak mahu berhenti.. Lagipun cepat kenyang.."

Minum ESP juga mengenyangkan ye. Bak kata my lovely customer ni cepat kenyang..Memang betul pun. Erna pun akui yang ESP Shaklee ni mengenyangkan. Bukan sahaja mengenyangkan tetapi rasa kenyang kita tu adalah lebih panjang dan lebih lama..
ESP | Kulit Cantik | Shaklee | Sungai Buloh

Erna nak sharing sikitlah ye mengenai Energizing Soy Protein atau lebih dikenali sebagai ESP. Semu sedia maklum, produk ini..ESP Shaklee adalah product Shaklee yang paling laris. Terbaik untuk penyusuan, bantu meringankan masalah gastrik dan paling menjadi kegilaan ialah ESP Shaklee ini mencantikkan kulit. Haaa jangan tak tahu, ESP Shaklee juga diambil oleh ramai pengguna sebagai makanan diet harian kerana strukturnya adalah mengenyangkan.
Fokus sharing erna harini nak share cerita ESP yang melicinkan kulit. 

Kenapa ESP sangat baik untuk kulit? 
Kerana ESP adalah dari Kacang Soya bermutu yang terpilih. Soya sangat baik untuk kulit kerana soya dapat melicin, menghalus dan melembutkan kulit jika rajin mengambilnya. Malah soya juga mampu mengurangkan lebihan minyak diwajah.

Soya juga dikatakan dapat mengurangkan kedutan halus diwajah. Dalam satu kajian yang dijalankan di Jepun pada tahun 2007 dalam Jurnal Nutritional Science and Vitaminology menunjukkan bahawa kulit wanita yang berusia 30-40 tahun yang mengamalkan pengambilan soya setiap hari dapat memperbaiki kulit dari kedutan halus diwajah selepas 12minggu.

Soya juga dapat menghasilkan keanjalan kulit dengan menggalakkan penghasilan kolagen dalam tubuh badan kerana Soya penggalak kolegen yang baik. Terdapat juga kajian yang menunjukkan soya dapat melambatkan proses penuaan.

So, jangan tunggu-tunggu lagi..jom dapatkan ESP Shaklee daripada erna.

Retail Price: RM150 - 850gram
Kegunaan untuk 1-2bulan bergantung pada cara pengambilan

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 

Kredit To : Erna

****************************************
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...