Friday, 18 April 2014

Boleh Menjahit Semula Lepas Makan Carotomax

Woho. Testimoni hebat ni pasal Vitamin Mata yang terkenal dari Shaklee. Carotomax!

Masalah mata rabun adalah masalah sejagat. Orang muda kena rabun jauh, yang berumur kena rabun dekat. Bila orang yang berumur kena masalah rabun dekat, mula lah kena tempah cermin mata. Mata pun dah kurang terang, segala perkara sukar nak buat.

Kalau dulu, boleh menjahit sampai ambil upah menjahit, kini sukar lagi. Kalau dulu, lancar membaca, kini sukar dah nak tengok bila dah umur meningkat. Walaupun ia adalah perkara biasa, namun kita boleh ikhtiar untuk kurangkan masalah mata, dan boleh melihat dengan lebih selesa.

Walaupun Carotomax bukan hanya untuk kesihatan mata, tetapi ia lebih terkenal dengan jolokan Vitamin Mata. Dengan mengamalkan Carotomax secara konsisten, dengan izin Allah, masalah mata dapat dikurangkan.


Semak kandungan Carotomax yang HEBAT --> Vitamin untuk Mata Rabun


Jom lihat testimoni seorang rakan tentang Carotomax. Selama sebulan selepas memberi mak mertuanya makan Carotomax, masalah mata telah berkurangan dan boleh menjahit semula. Mak mertuanya juga boleh mengaji dengan lebih lama. Satu berita yang menggembirakan.

Hanya RM74 sahaja sebotol, kesannya mungkin sangat mengujakan. Cubalah Carotomax Shaklee dengan harga murah (tak sampai RM100 pun), berbanding mendapatkan pembedahan mata yang berkali-kali ganda lebih mahal.

Kredit To Ida Fadliza ****************************************
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim

 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...