Monday, 21 April 2014

Dulu dan Sekarang - Anda Bila Lagi?


OK saya ingin berkongsi gambar di bawah ni. Ini adalah perbandingan salah seorang pengedar Shaklee, dulu bekerja makan gaji, kini bekerja WAHM dengan pendapatan lima angka. Nak enam angka pun boleh tu.

Gaji beliau ketika berhenti bekerja adalah sekitar 4 angka, namun selepas menyertai bisnes Shaklee terus melonjak ke lima angka. Ha.. melopong dah tu. Terbakar tak rasanya?

Ramai lagi yang saya kenal memang dah enam angka pun, alhamdulillah makin ramai muslimah yang jutawan, memberi kelebihan kepada keluarga dan agamanya sendiri.


Pendapatan Sampingan | Shaklee | www.ummudd80.blogspot.com
Pilihan di tangan anda

Fakta lain yang mungkin anda tidak tahu

1. Shaklee tidak meletakkan sebarang kuota kepada mana-mana rank dalam Shaklee. Contohnya MAstar (rank tertinggi) tiada had berapa orang pada sesuatu masa. Jadi nak ramai-ramai jadi master pun memang boleh sangat.

2. Shaklee juga tidak meletakkan sebarang had kepada bonus yang diterima setiap bulan. COntohnya Shaklee tidak syaratkan had bonus setiap orang atau bagi rank tertentu adalah sekian-kian RM. Sebab itu kita lihat ramai jutawan Shaklee peroleh bonus banyak setiap bulan.

Kredit To : Raihanah****************************************
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...