Thursday, 10 April 2014

Sedih Tengok Ayah Merangkak... Set Sendi Shaklee Bantu Ayah Bangun!

Bila baca testimoni pengguna ni terus teringat kat arwah ayah.. Al-Fatihah untuk ayah.. semoga aman damai di sana.... aamiin... Walaupun ayah saya tak menghadapi masalah sendi, namun sebagai anak saya terkesan membaca perkongsian Tuan Nor Zaleha tentang ayahnya...  





"Saya share sekadar kongsi pengalaman dari org terdekat yang ambik set sendi ni..awal bulan 11 haritu saya balik kg melawat keadaan ayah..sedih tengok ayah merangkak...menitik air mata bila nk tinggalkan ayah kt kg...

Dengan Izin Allah ..ayah dah boleh bangun dan boleh jalan...tapi masih sengal2 lagi nk pijak...tumit ayah sakit akibat jatuh masa raya haji aritu...sebelum ni ayah merangkak kebilik air, solat pun sambil duduk..langsung x boleh bangun...6hb Nov start ambik set sendi dan semalam call tanya cmna rasa..ayah ckp dh boleh bangun...tp nk pijak tu kne pkai slipar lembut..kalo direct kelantai masih sengal...ada perubahan...Alhamdulillah..."

Antara kelebihan vitamin-vitamin Set Sendi ini ialah:


 Advanced Joint Health Tablet 
Bertindak dengan pantas bagi menyokong sendi, menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan memastikan fungsi sendi sentiasa di dalam keadaan sihat

 Ostematrix 
Menguatkan tulang, melegakan kekejangan kaki, kebas-kebas dan sakit sendi.

Omega Guard
Mengurangkan radang sendi

Jika ada di kalangan ibu bapa kita yg alami masalah sendi yg serius, kita sebagai anak ambillah tindakan bijak membantu org tua kita untuk mengatasi masalah ini.. sedih kan bila insan tersayang menjadi kurang upaya tanpa kita berusaha membantu meringankan beban mereka... 

 Kredit To : Buahatikusayang
****************************************
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...