Wednesday, 9 April 2014

Set Kecantikan Shaklee : Testimonial

Assalammualaikum & Salam Sejahtera..

Jika anda mengalami masalah kulit muka kusam, berminyak, muka berparut dan tidak bermaya, semestinya ramai yang terfikir nak mencari-cari set penjagaan kulit. Betul tak? 

Tapi tahukah anda..kesihatan kulit juga bermula dari dalam. Jika anda salah memilih produk kecantikan, ianya akan menambahkan lagi masalah pada kulit muka anda.
Jom baca testimoni daripada seorang pengguna Shaklee. Ini testimoni sebenar daripada puan Suzie sendiri.
Mengamalkan SET KECANTIKAN Shaklee, Vitamin C, Vitamin E dan ESP diamalkan secara konsisten sejak 2012. Konsisten dan hasilnya? Wow....memang hasilnya luar jangka. Lihat sendiri gambar ini, tidak di edit oleh pn.suzie. 

Anda yang mengalami masalah yang sama seperti pn.suzie, jom kita bertukar kepada rawatan dari dalam. Hasilnya memang menakjubkan!
Jangan tangguh lagi. Jika anda ambil keputusan untuk merawat dari dalam, badan anda lebih sihat dan lebih cepat masalah anda dapat diselesaikan.

Vitamin E (Vita E-Complex)
Vitamin larut lemak yang berfungsi sebagai anti-oksida. Agen anti penuan yang membantu mengurangkan garis-garis halus. Vitamin ini juga berfungsi merangsang kelembapan kulit semulajadi dan membantu mencegah kanser kulit.

Vitamin C (Vita-C)
Anti-oksida yang melawan radikal yang menyebabkan kedutan, kulit mengelembir dan tanda-tanda penuaan yang lain. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, menjaga kekenyalan kulit wajah, serta kehalusan kulit. (anti aging & anti wrinkle)

Energizing Soy Protein Isolate Powder (ESP)
- ESP dapat membantu kulit wajah berseri, anjal, mengurangkan freckles dan pigmentasi seperti awet muda 
- ESP membantu memulihkan kedutan dan merangsang regenerasi kulit dan otot.
- ESP membantu dalam masalah rambut gugur dan beruban.
- ESP membantu menghilangkan parut jerawat.

 Kredit To : Erna****************************************
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim


Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...