Thursday, 13 March 2014

Tingkatkan Peluang Kehamilan Dengan Shaklee : Set Bajet

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sebelum ini saya pernah siarkan 2 entry tentang Set Premium dan Set Ekonomi
Kali ini saya ingin menawarkan pula Set Kesuburan (Bajet) untuk semua pembaca.

Berikut adalah khasiat bagi setiap vitamin yang disyorkan di atas. Untuk bacaan lebih lanjut tentang khasiat vitamin ini, bolehlah klik pada nama vitamin yang berkenaan :
GLA Complex
Vitamin ni sangat penting untuk kesuburan wanita. Ia membantu wanita untuk menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti. Cecair ini penting untuk membantu sperma berenang ke tiub fallopio dan hidup lebih lama iaitu sehingga hari ke-5 selepas bersama.
Zinc Complex
Vitamin ini telah di gelar sebagai ‘the ultimate sex mineral’ oleh majalah Men’s Health, zinc mempengaruhi kesuburan, dan kesihatan seksual lelaki untuk jangkamasa panjang. Ia perlu untuk penghasilan sperma, kekurangan zinc boleh menyebabkan semen yang kurang pekat dan kekurangan level testosterone. Untuk setiap ejakulasi, 5mg zinc dikeluarkan (separuh daripada keperluan harian badan).Berikut adalalah link untuk Testimonial mereka yang berjaya selepas menggunakan produk Shaklee. Alhamdulillah...

Akhir sekali, harus disematkan dalam ingatan kita sebagai seorang muslim, zuriat ini adalah anugerah dan rezeki dari Allah SWT. Kita sebagai manusia yang lemah perlu terus berusaha tanpa jemu. Kemudian, berdoa dan bertawakal kepadaNya agar penantian kita untuk memperolehi zuriat diperkenankan oleh Allah yang Maha Berkuasa. Insha-Allah.

****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...