Thursday, 13 March 2014

Tingkatkan Peluang Kehamilan Dengan Shaklee : Set Ekonomi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sebelum ini saya pernah siarkan 1 entry tentang Tingkatkan Peluang Kehamilan Dengan Shaklee : Set Premium. Ianya merupak set Vitamin yang lengkap (Premium) bagi pasangan suami isteri yang berhasrat untuk mendapatkan zuriat.

Bagi kalangan mereka yang mempunyai hasrat dan impian yang sama tapi menghadapi masalah "bajet constraint", pihak Shaklee ada juga menawarkan set vitamin yang bersesuain dengan kemampuan masing-masing.

Kali ini saya ingin menawarkan Set Kesuburan (Ekonomi) untuk semua pembaca.

Berikut adalah khasiat bagi setiap vitamin yang disyorkan di atas. Untuk bacaan lebih lanjut tentang khasiat vitamin ini, bolehlah klik pada nama vitamin yang berkenaan :GLA Complex
Vitamin ni sangat penting untuk kesuburan wanita. Ia membantu wanita untuk menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti. Cecair ini penting untuk membantu sperma berenang ke tiub fallopio dan hidup lebih lama iaitu sehingga hari ke-5 selepas bersama.
B Complex
Vitamin ni adalah sangat penting untuk wanita yang hamil dan yang merancang untuk hamil. B Complex Shaklee mengandungi asid folik yang sangat diperlukan oleh ibu hamil dan bayi di dalam kandungan.
 
Vit E Complex
Vit E pula penting untuk membantu pengeluaran sperma dan hormone sex serta mencegah kerosakkan sel sperma. Selain itu, Vit E turut dikenali sebagai vitamin cinta kerana boleh meningkatkan keinginan untuk bersama.


Zinc Complex
Vitamin ini telah di gelar sebagai ‘the ultimate sex mineral’ oleh majalah Men’s Health, zinc mempengaruhi kesuburan, dan kesihatan seksual lelaki untuk jangkamasa panjang. Ia perlu untuk penghasilan sperma, kekurangan zinc boleh menyebabkan semen yang kurang pekat dan kekurangan level testosterone. Untuk setiap ejakulasi, 5mg zinc dikeluarkan (separuh daripada keperluan harian badan).Berikut adalalah link untuk Testimonial mereka yang berjaya selepas menggunakan produk Shaklee. Alhamdulillah...

Akhir sekali, harus disematkan dalam ingatan kita sebagai seorang muslim, zuriat ini adalah anugerah dan rezeki dari Allah SWT. Kita sebagai manusia yang lemah perlu terus berusaha tanpa jemu. Kemudian, berdoa dan bertawakal kepadaNya agar penantian kita untuk memperolehi zuriat diperkenankan oleh Allah yang Maha Berkuasa. Insha-Allah.

Untuk Set Kesuburan (Bajet) juga boleh di dapati. Saya akan siarkannya pada entry yang akan datang... Insha-Allah...

****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...