Sunday, 9 March 2014

Graduan Tiada Kerjaya Berjaya Jana Pendapatan Dengan Shaklee

Sesiapa pun boleh berjaya dengan perniagaan produk shaklee ini. Tanpa mengira jantina dan latar belakang. Asalkan anda seorang yang gigih berusaha tanpa mengenal jemu dan tidak mudah mengalah. Sama ada anda seorang suri rumah sepenuh masa, graduan atau bekas pelajar yang sedang tercari-cari kerjaya yang memberikan gaji yang dapat menampung kos hidup masa kini, dan sesiapa sahaja boleh menyertai perniagaan penjualan produk shaklee ini.

Dengan modal serendah RM75 iaitu yuran keahlian shaklee anda telah menjadi Pengedar Bebas Shaklee (Shaklee Independent Distributor). Dan bagi anda mempunyai sebuah komputer dan telefon, anda kini semakin bebas berniaga walau di mana sahaja anda berada pada zaman yang semuanya menggunakan internet untuk mendapatkan produk dan sebagainya.

Kini, pihak shaklee menyediakan perkhidmatan Shaklee Online yang mana kini anda boleh membeli belah stok produk shaklee hanya melalui online sahaja dan penghantaran dibuat terus kepada anda atau pelanggan-pelanggan anda. Maka, walaupun anda berada di hujung dunia sekali pun, anda masih boleh berniaga lagi dengan seronoknya. Dan ada banyak lagi keistimewaan Shaklee Online ini buat pengedar-pengedar shaklee untuk meningkatkan pendapatan anda. (Nak tahu jom daftar keahlian Shaklee dahulu).SHAKLEE ONLINE, JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE, KEAHLIAN SHAKLEE, MENJADI AHLI SHAKLEE, BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE, KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE, JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE, TAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN DENGAN SHAKLEE, BISNES SHAKLEE, PERNIAGAAN MLM SHAKLEE, BAGAIMANA INGIN MEMULAKAN PERNIAGAAN SHAKLEE


SHAKLEE ONLINE, JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE, KEAHLIAN SHAKLEE, MENJADI AHLI SHAKLEE, BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE, KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE, JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE, TAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN DENGAN SHAKLEE, BISNES SHAKLEE, PERNIAGAAN MLM SHAKLEE, BAGAIMANA INGIN MEMULAKAN PERNIAGAAN SHAKLEE


Kredit To :Atiqah Aziz

****************************************
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...