Friday, 16 May 2014

Mom & Baby Expo 2014 - Jom Shopping!!!

Mom & Baby Expo 2014 kini kembali. bagi mommies yang ingin mencari barang keperluan bayi yang berkualiti, branded dan murah, disinilah tempatnya. Kali ini ianya di adakan di Mid Valley Exhibition Centre, Hall 1, 2 dan 3, Kuala Lumpur. Dari 16-18 May 2014.

Pergh!!! 3 hall tu.... Larat ke tak je jalan ke semua booth tu nanti??.... He! He! He!



Pelbagai barangan yang branded untuk mommies and babies boleh didapati disini seperti baby stroller, breast feed pump, baby seat, baby cot, pakaian dan lain-lain. Di nasihatkan agar datang awal sebab biasanya expo sebegini memang pack dengan manusia. 

Diharapkan juga para daddies dapat meringankan tangan untuk menjaga anak sementara menunggu para mummies bershopping sakan. Kalau daddies nak tunggu kat luar dewan expo pun takpe sambil jejalan di kedai-kedai yang berada Mid Valley Mega Mall tu.... Ha! Ha! Ha!

Takut bila Ayang dah siap shopping... Ayang call.... Amacam?? Ok tak plan ni? :)

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...