Friday, 2 May 2014

Mesti Baca !!! Jangan Beli Produk Kesihatan Dalam Talian

Jangan Beli Produk Kesihatan Dalam Talian... Sungguh menggemparkan tajuk di atas yang merupakan peringatan dan gesaan yang dikeluarkan oleh Timbalan Pengarah Bahagian Perkhidmatan Farmasi Kementerian Kesihatan, Mazlan Ismail. Ianya ibarat bom atom bagi peniaga yang tidak bertanggungjawab dan merupakan 'Wake Alarm" untuk pembaca semua agar lebih berhati-hati ketika membeli produk.

Vitamin | Supplement | Shaklee | Sungai Buloh | Setiawangsa
Menurut beliau. pembeli jangan mudah terpedaya membeli ubat atau produk kecantikan melalui Internet, tanpa pengesahan pendaftarannya, kerana ia mungkin produk yang memudaratkan kesihatan. “Pastikan produk-produk ini berdaftar dengan KKM iatu mempunyai nombor pendaftaran dan label keselamatan hologram Meditag."

Mazlan berkata produk berdaftar akan diberi satu nombor pendaftaran khusus seperti MAL20001564T, yang perlu dilekatkan bersama label keselamatan hologram Meditag, pada bungkusannya. Untuk bacaan lebih lanjut boleh bacanya di SINI.

Produk Shaklee Mematuhi Syariah Dan KKM

Alhamdulillah untuk produk Shaklee memang telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan Halal. Setiap botol produk supplement Shaklee memang telah ditampal label keselamatan hologram Meditag. Seharusnya semua pengguna Shaklee tidak perlu ragu mengenai lagi.

Berikut adalah gambar antara produk Shaklee yang mempunyai logo keselamatan Meditag.

Produk Kesihatan | Terbaik | Shaklee | Sungai Buloh | Setiawangsa


Ramai yang telah berpuas hati  menggunakan produk keluaran Shaklee ini kerana ianya amat berkualiti dan berkesan. Hasilnya, ramai diantara mereka telah berdaftar menjadi ahli keluarga Shaklee. Di samping mendapat harga produk yang berbaloi-baloi... bonus-bonus yang lain turut diperolehi. Klik di SINI untuk maklumat lanjut... :)

 
****************************************
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 (sms/Whatsapp) atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim

No comments:

Post a Comment

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...