Friday, 16 May 2014

KLIA2 - Airport Penerbangan Tambang Murah Terbesar Di Dunia

KLIA2 - Airport Penerbangan Tambang Murah Terbesar Di Dunia | Insya-Allah hari Ahad (18 Mei 2014) ni Ibu Mertua dan Adik bongsu hubby + wife akan balik ke Malaysia dari tanah suci Mekah. Yang classic tentang perjalanan umrah mereka ni ialah hari tu bertolak dari LCCT kini mendarat di KLIA2... Best kan...

Tadi sempatlah blogwalking mencari info tentang KLIA2 ni. So terjumpalah satu entry dari blogger yang memang dah lamer famous : Life 101, yang dah sampai dan menggunakan kemudahan yang ada di KLIA2 tu... Blogger ni nak pie Langkawi so dia pun coretkan pengalaman dia tu di blog. Kalau nak tahu lebih lanjut bleh baca kat sini - http://ctliyana86.blogspot.com/2014/05/klia-2-yang-ohsem.html

KLIA2 | Info | Shaklee | Sungai Buloh | Setiawangsa


Untuk saya sekeluarga, kami tak dapat nak jemput Ibu di KLIA2 tu nanti sebab memang dah plan lama satu percutian keluarga yang pasti ohsem... Insya-Allah. Tak sangka plak ianya jatuh pada hari yang sama dengan tarikh Ibu pulang ke Malaysia.

Percutian ke mana kali ni? Tunnggguuu dan nantikan entry saya yang akan menceritakan percutian tersebut.... Tak sabar nak nak gi dah nie... Hi.. Hi... Hi...

Doakan percutian kami sekeluarga ni nanti lancar... Selamat pergi dan selamat kembali....
Amin...

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...