Tuesday, 10 June 2014

Kursus SPIES : Feedback Yang Mengasyikkan

Kursus SPIES | Feedback Yang Mengasyikkan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Hari ni saya nak cerita sikit kisah pendek mengenai diri saya , rajin-rajinla baca ye.... pada 4 dan 5 Jun lalu saya telah di arahkan mengikuti kursus SPIES di Hotel Sembilang Resort & training... Cam biasalah kalau pergi kursus tu mesti hubby yang hantar...  sekali dengan anak-anak... Maklumlah saya ni kurang berani skit kalau nak drive ke tempat yang "asing" ni... kalau setakat area rumah tu boleh lagi... He!.. He!.. He!...


SPIES | Multi-Vitamin | Shaklee | Sg. Buloh | Setiawangsa



Bila dah sampai , peserta kursus yang lain pun dah sampai juga. Mula-mula saya macam heran je... kenapa orang pandang je nie... Ermm.. mungkin ramai sangat kot bawa escort.. maklumlah anak ramai... saya pun senyum-seyum jela...

Bila dah mula kursus ada sessi suai kenal , saya antara yang terpilih untuk memperkenalkan diri secara rawak. Bila saya kata anak saya lima, ada yang macam tak pecaya, ada seorang kakak tu cakap saya nampak macam anak baru sorang je.. (dah terkembang rasanya masa tu... Hi!.. Hi!.. Hi!..)

Kemudian kami telah di bahagikan bilik masing-masing, waktu dalam bilik ni biasalah... sembang-sembang... cam biasa saya kalau bersembang memang suka bahasakan diri saya kakak, tiba-tiba sorang member ni tanya..."umur akak berapa?"... Saya pun selamba je la jawab.. 34... Hi!... Hi!... Hi!... dia kata "ye ke?....tak nampak macam 34 pun"...rupa-rupanya dia sebaya dengan saya, yang sorang lagi tu muda dua tahun dari saya... Ha!... Ha!... Ha!... (lagi sekali rasa terkembang-kembang)..

Mungkin inilah kesan dari pemakanan Shaklee yang saya amalkan kot... rupa tak setanding usia (Naik lif tekan butang sendiri nie...) Ha!.. Ha!.. Ha!...

Untuk makluman semua, sehingga sekarang saya memang amalkan vitamin-vitamin berikut :
1) ESP : Mencantikkan kulit dan memperbanyakkan susu badan
2) Ostematrix : Melancarkan sistem pelawasan dan mengekalkan tekanan darah normal.
3) Alfalfa :  Mengurangkan toksin dan merendahkan kolestrol
4) B-Complex : Membina sel darah dan 'B' untuk Beauty
5) Vitamin C : Membina antibodi and agen anti-oksida.


Kecantikan | Set Vitamin | Shaklee | Sg. Buloh | Setiawangsa
Set Vitamin Yang Saya Ambil

Suka saya berkongsi dengan semua bahawa semua senarai di atas adalah supplemen dan bukannya ubat. Semua produk adalah bersumberkan bahan organik dan tiada bahan kimia yang terkandung didalamnya. Dengan ikrar sentiasa selamat yang telah dibuat oleh Shaklee, maka tiada alasan untuk kita menidakkan kehebatan produk Shaklee ini..... Insya-Allah... mujarab dan berkesan....


****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini atau ingin menjadi ahli bagi menambahkan sumber pendapatan, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 (sms/Whatsapp) atau

Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...