Monday, 6 January 2014

Alfalfa Complex: Rahsia Keintiman Suami Isteri

Semua kehidupan rumah tangga yang sihat pasti didasari oleh keintiman antara suami isteri. Tanpa keintiman, hubungan anda dan suami akan menjadi kurang harmoni. Setelah bertahun-tahun berkahwin terkadang keintiman dan keromantisan suami isteri jadi berkurang. Untuk meningkatkan kembali hubungan intim dengan pasangan, anda boleh mencuba produk alfalfa complex ini.Antara khasiat Alfalfa Complex bagi hubungan keintiman suami isteri :

  • Mengandungi phytoestrogens yang menyebabkan ia mempunyai khasiat seperti kacip fatimah untuk merapatkan bahagian intim wanita.
  • Membantu meningkatkan libido.
  • Meningkatkan keinginan untuk bersama.
  • Membantu mengurangkan masalah keputihan.
  • Merawat masalah kekeringan vagina
Ikuti testimoni pengguna yang berpuas hati dengan produk alfalfa complex ini. (Klik imej untuk lebih jelas)

Dengan testimonial di atas, boleh lah di kategorikan produk Alfalfa ini sebagai Kacip Fatimah Moden kan... He.. He... He...
Untuk para suami pun ada... Set Power Up... 
So.. Hadiahkan pasangan anda dengan produk di atas... Insya-Allah... anda pasti berpuas hati... :)
Semoga produk ini dapat membantu anda dan pasangan. Semoga anda kekal bahagia, ceria dan gembira. Sempena promosi Shaklee bulan Januari 2014 ini, jangan lepaskan peluang mendapatkan stok alfalfa anda pada harga TERMURAH di pasaran.
****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...