Friday, 15 November 2013

Testimoni Gembira : Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee!

Kali ni saya nak kongsikan pengalaman manis Farah Diyana yg dah 2 tahun menunggu dan kini berjaya hamil dengan pengambilan konsisten selama 2 bulan Set Kesuburan Shaklee! Eh...jap jap! Shaklee ada Set Kesuburan ke??

Ada... :) 
Alhamdulillah & tahniah buat rakan kita ni :)
Nilah set yg saya katakan tu. Dalam Euphoria, kami labelkan ia sebagai Set D (set kesuburan/kecantikan kulit):

♥ Vitamin C


Bantu proses sintesis hormon-hormon kritikal yang berkaitan dengan seks dan kesuburan seperti androgen, estrogen & progesterone

B-Complex


Memberi tenaga, perasaan tenang & no stress

Vit E & Selenium


Terkenal sebagai “vitamin seks”. Selain menghaluskan kulit, anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembetukan darah beku, pembentukan sel2 baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain, ianya juga amat terkenal mempunyai khasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka supplement Selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki.

Sebagai tambahan, boleh ambil Zinc untuk kesuburan serta kesihatan telur & sperma suami isteri.


Supplement hanyalah sebahagian daripada usaha kita sahaja. Taraf kesihatan anda suami isteri turut menjadi faktor utama kesuburan. Rezeki pastinya dari Allah yang Maha Esa.

Kredit to : rahsiavitamin 

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Nak cuba?

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 911790.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...