Monday, 25 November 2013

Set Kehamilan Shaklee : Testimonial



Rata2 yang telah menggunakan produk shaklee sangat berpuas hati dengan vitamin yang mereka ambil semasa mengandung & mereka mengamalkannya terus menerus semasa pantang & untuk menyusu.

Nak convert set hamil ke set pantang & menyusu taklaa susah, cuma add beberapa item seperti Alfalfa atau ESP saja.


Ok, mari kita lihat testimoni mereka yang telah berpuashati dengan set Kehamilan Shaklee.



TESTIMONI 1: PUAN AZZAHRA EVERGREEN


Testimoni saya sendiri. 

Set hamil dan berpantang shaklee. 

Saya ambil ESP, Vit C, Omega, Bcomplex. Berpantang saya tambah alfalfa dan vitalea. Alhamdulillah bermula dari awal pregnant sampai dah sarat saya masih mampu bjalan kaki ke pejabat, lebih kurang 10 min je, tapi dah sarat jadi 20 min, bonceng motor ke KK bla check up (husbnd keje shift), orang tegur cergas mcm tak pregnant, alhamdulillah. Oh ye berat naik dgn stabil smpai 20kg, masa tu memang risau kalau tak dapat berat asal nanti. HB sy turun bla masuk kandungan 7 bulan, sy amik vit c, naik balik cantik je blik. Then after delivered, teruskan set berpantang, susu alhamdulillah meriah smpai sekarang, luka sembuh cepat, org dtg ziarah masa dalam 20 hari, tegur nampak sihat xmcm dlm pantang dah. Paling best ada mak cik tu cakap dah mcm anak dara blik! Lepas pantang berat dah turun ke 50 kg, anak 3 bulan dah tggal 47kg, mungkin sb BF, berat cpt turun. Alhamdulillah semua dgn izin Allah. Just sharing 





TESTIMONI 2: PUAN NURFATIHAH SULAIMAN


Bissmillah hirahmannirrahimm..

Alhamdullillah bsyukur sy ke hadrat Allah swt kerana dengan izinNya sy kini hamil dengan bantu dan usaha mengamalkan makanan tambahan dari Shaklee. Bukan nak berbangga diri tapi ini lah hakikatnya.

Pada mulanya sy terkilan dan sedih kerana keguguran pada 10 Mei 2013 tetapi berkat doa dan usaha sy disahkan hamil pada 16 Oktober 2013 di mana usia kandungan sy telah mencapai ke 5 minggu ketika itu.

Sy tidak sangkal akan kehebatan vitamin Shaklee ni kerana sy tidak berpantang mahupun berurut setelah mengalami keguguran pd Mei lalu. Malah sy xjaga makan lgsg.. sy hanya amalkan GLA + Vita E + ESP...!! Kemudian, apabila disahkan hamil, sy amalkan ESP + B Complex + Vitalea + Chewable Vita C.. + Ostematrix... Alhamdullillah tidak ada alahan teruk tetapi sekadar mual-mual mgkn kerana perubahan hormon.

Kini, cinta sy pd Shaklee sangatlah menebal! Bukan sahaja berkesan, malah selamat dan semulajadi.. Kepada mereka yg masih ragu-ragu, rasakan dahulu sebelum menilai..

****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...