Monday, 25 November 2013

Tak Tipu, Set Bersalin / Berpantang Shaklee MURAH & BERKESAN!

Testimonial tambahan dari senior saya :

*********************
Musim perayaan sekarang ni baby yg nak lahir tak kira raya ke tak. Kalau dah tercatat dia nak lahir hari pertama raya pun tak dapat kita nak halang. Tahniah kpd semua customer Set Bersalin Shaklee kami yg telah selamat melahirkan dan yg bakal melahirkan dlm tempoh terdekat ini.



Anieq Sufi bin Fadzlishah ~ 26/11/11


Berikan susu yg terbaik di dunia iaitu susu ibu kpd bayi-bayi comel kita kerana itu adalah hak mereka. Jgn sesekali kita menafikan. Jika kurang ilmu, bykkan membaca kerana zaman sekarang ni semua maklumat di hujung jari.


Anieq bf 1st day...
 
Kenapa ye kena pilih Shaklee sebagai Set Berpantang anda?


Kerana..Shaklee ni SELAMAT dan UNIK jika nak di bandingkan dengan set berpantang atau set bersalin lain yang berlambak di pasaran sekarang

  • SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh diambil oleh ibu yang baru melahirkan bayi seawal sejurus selepas melahirkan bayi. 
  • SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh dimakan oleh ibu yang bayi disahkan ada masalah jaundis/sakit kuning.
  • SELAMAT kerana ibu yang melahirkan bayi secara normal atau pembedahan boleh makan vitamin Shaklee ini.
  • UNIK kerana gabungan vitamin yang ada dalam set bersalin atau set berpantang Shaklee ini membuatkan ibu lebih cergas, lebih bertenaga, lebih anggun dan cantik.
  • UNIK kerana luka ibu akan lebih cepat sembuh.
  • UNIK kerana susu ibu meriah dengan adanya ESP dalam set ini.


Set Bersalin + Penyusuan Shaklee kini pada tahap 5 bintang!!!


Jadi, anda dah tahu kan..kenapa Set Berpantang dan Set Bersalin Shaklee menjadi pilihan ibu moden pada hari ini :)


Owh ye..pasti pemilihan Set Berpantang juga termasuk dalam senarai budget perbelanjaan untuk suami isteri yang bakal menimang cahaya mata. Sekarang ni, terlalu banyak set berpantang / set bersalin yang ada jual dipasaran. Persoalannya..adakah ia benar-benar selamat untuk bayi kita? ataupun kita boleh mula makan set bersalin / set berpantang itu selepas bayi benar-benar di sahkan tiada masalah jaundis? Kerana kebanyakan bayi alah kepada jamu yang panas dan akan menyebabkan bayi cirit dan akan timbul masalah lain dalam tempoh berpantang. Tapi, tidak dengan Shaklee! Rugi la kan..jika kita dah keluarkan duit untuk beli set berpantang / set bersalin, tapi..bila tiba masanya untuk makan..kita tak boleh makan. Badan kita letih, tak bermaya. Menyusukan bayi pun tak ada mood..Macam mana susu nak meriah????
Anieq lena lepas menyusu direct dari ummi. Di sebelah tu hasil susu yg dipam keluar sebanyak 7oz pada hari kelima usia Anieq. Kulit Anieq sedang melalui proses pengelupasan tu :) Dah menyusu direct, dapat lagi pam sampai 7oz?! Subhanallah... Rezeki susu yg banyak dengan Set Bersalin + Penyusuan Shaklee!!! ** TIPS EKSLUSIF BANYAKKAN SUSU DISEDIAKAN KHAS UNTUK SEMUA CUSTOMER SAYA**

Set Berpantang / Set Bersalin Shaklee adalah set mampu milik oleh semua bakal ibu. Tak percaya? Jom kita check HARGA RUNCIT set berpantang / set bersalin Shaklee. Ini harga runcit tau. Lain dengan harga keahlian sebagai pengedar sah Shaklee yang berdaftar dan semua vitamin yang anda beli dari kami adalah harga jimat. Harga keahlian kami. Untung besar anda semua jika beli dengan harga ahli! Eh..eh..jom kita sama-sama check ye..

1. SET BERPANTANG / SET BERSALIN BASIC

* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Chewable RM48/90bj

TOTAL RM222
(Kegunaan sehingga 4bulan)
Cuba anda bahagikan RM222 dengan tempoh penggunaan 4 bulan. RM222/4 = RM55.50 sebulan. Murah tak? Murah kan? Sebulan..kos untuk 4 jenis vitamin yang anda makan hanya RM55.50 sahaja. Ini harga runcit. Kalau harga ahli, lagi...murah.

2. SET BERPANTANG / SET BERSALIN DAN PENYUSUAN

* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Chewable RM48/90bj
* Ostematrix RM60/120bj
* Alfalfa Complex RM52/330bj
* ESP RM150/850gram

TOTAL RM484 
(Kegunaan sehingga 4bulan untuk Basic, Ostematrix 1 bulan, Alfalfa dan ESP untuk kegunaan 2 bulan)

*****************

SET BERPANTANG / SET BERSALIN DAN PENYUSUAN adalah antara set pilihan ramai. Set ini bantu untuk banyakkan susu ibu juga. Cuba bahagikan secara kasar RM484 dengan 4bulan. RM484/4bulan = RM121. Ini anggaran sahaja dan di ingatkan..ini harga runcit. Harga ahli..jauh lebih murah dan memang mampu milik.

3. SET BERPANTANG / SET BERSALIN DAN PENYUSUAN + SLIMMING

* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Chewable RM48/90bj
* Ostematrix RM60/120bj
* Alfalfa Complex RM52/330bj
* ESP RM150/850gram
* Omega RM136/90bj

TOTAL RM620
(Kegunaan sehingga 4bulan untuk Basic, Ostematrix dan Omega untuk kegunaan 1 bulan, Alfalfa dan ESP untuk kegunaan 2 bulan)

SET BERPANTANG / SET BERSALIN DAN PENYUSUAN + SLIMMING adalah paling banyak terjual dalam rekod dan ini adalah paling set paling lengkap. Merangkumi kesihatan kecergasan tubuh badan ibu, penyusuan dan kembali langsing selepas melahirkan anak. 

PENTING! BACA NI......

Senarai harga di atas adalah HARGA RUNCIT ye.. Harga jimat, harga keahlian adalah jauh lebih murah. Serius tak tipu.. =) Kalau nak tahu berapa harga keahlian untuk set-set diatas, anda boleh hubungi saya. Berganda-ganda jimat jika beli dengan harga ahli. Saya suka jimat-jimat dan diskaun ni. Anda pun mesti suka kan? hihihi..Cepat hubungi saya seperti detail yang disediakan di bawah ini..

****************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...