Tuesday, 5 August 2014

Cuti Panjang Untuk Semua - Tahun 2015

Cuti Panjang Untuk Semua | Tahun 2015 | Tahun hadapan merupakan tahun yang ditunggu-tunggu oleh semua. Ini adalah kerana tahun 2015 mempunyai 11 kali cuti hujung minggu yang panjang. Betul ke?? Memang betul fakta ni tau.. Kalau tak percaya boleh rujuk pada Kalendar 2015 yang berikut... 

Cuti | Holiday | Percutian | Tahun 2015 | Vitamin | Supplement | Kesihatan | Shaklee | Sungai Buloh | Setiawangsa

Kalau nak lebih jelas bolehlah klik di SINI

So, dah alang-alang cuti panjang ni apakata kita manfaatkan cuti panjang tersebut dengan membawa keluarga bercuti samada di dalam mahu pun luar negara. Kalau ada bajet lebih tu bolehlah tempah MAS punya flight yang menawarkan tambang yang menarik ke pelbagai destinasi percutian popular di seluruh dunia. Booking period adalah dari 4-13 Ogos 2014 bagi penerbangan 7 Ogos 2014 sehingga 30 June 2015.

Cuti | Holiday | Percutian | Tahun 2015 | Vitamin | Supplement | Kesihatan | Shaklee | Sungai Buloh | Setiawangsa


Saya dan suami pun ada plan something special untuk tahun 2015 tu nanti sempena wedding  anniversary kami yang ke-10 tahun. Destinasi? Tak tau lagi maklumlah ianya kan baru plan.... Lagi pun banyak perkara kena consider dan plan bebetul kalau nak bercuti berdua je nanti... He!.. He!.. He!.. So untuk merealisasikan impian tersebut, kami kena giatkan lagi usaha bagi memajukan karier dan bisnes kami. Doakan percutian impian kami untuk tahun 2015 tu nanti tercapai ye....

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...