Thursday, 19 December 2013

Set Sihat, Cantik & Awet Muda Dengan Produk Collagen Shaklee

     Tahukah anda apa itu kolagen? Jika ditanya soalan ini pada mana-mana wanita pun sudah pasti mereka amat mengetahuinya. Kolagen merupakan sejenis protein yang sangat diperlukan oleh tubuh badan untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit. Secara semulajadi, terdapat lebih kurang 30% kolagen di dalam tubuh badan kita dan ia terdapat dalam kulit, tulang dan juga gigi. 


Apakah tanda-tanda kehilangan kolagen dari badan?? Jadi bagaimanakah caranya untuk kita mengembalikan kolagen yang hilang ini??
Terdapat beberapa cara iaitu melalui kaedah:

1)SAPUAN - Namun molekul kolagen terlalu besar untuk diserap ke dalam kulit.2)SECARA ORAL -  LEBIH berkesan dan LEBIH Efektif


Tapi nanti dulu, terdapat banyak produk kolagen dipasaran sekarang agaknya pilihan  manakah yang lebih tepat dan bijak? Jadi nasihat saya sebelum anda mengambil apa-apa produk secara oral, pastikan saiz molekul kolagen produk tersebut adalah kecil agar mudah diserap oleh badan anda.Inilah pilihan saya dan ramai lagi wanita diluar sana telah memilih Shaklee Collagen Powder dari sumber-sumber semulajadi.
Kandungan utama dalam SCP ini adalah sisik ikan merah. Kenapa sisik ikan merah? Ini kerana ikan merah hidup jauh didasar lautan yang bertekanan tinggi.Sudah pasti sisiknya sangat tahan lasak dan lebih kuatkan!
Lain-lain kandungan yang terdapat dalam SCP adalah:


Setiap bahan-bahan tersebut mempunyai fungsinya yang tersendiri:


Kajian Saintifik telah dibuat terhadap keberkesanan SCP:Apa kata pengguna-pengguna SCP??


Anda berminat...

Boleh hubungi saya di:
H/P: 019-3131 395 atau
Email: ummudd80@gmail.com atau
FB : Hafiza Halim 

No comments:

Post a Comment

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...