Thursday, 22 October 2015

SALES!!! Baju Muslimah Pilihan

SALES!!! Baju Muslimah Pilihan


Assalamualaikum...

Dah lama sangat tak update blog ni. So memandangkan sekolah dah bersambung cuti dari hari ke hari ni (Dah 4 hari dah ni... ), jadi ambik lah sikit peluang untuk update blog ini. Alhamdulillah...

Supplement | Kesihatan | Baju | Tudung | Muslimah | Sungai Buloh | Sales | Cantik | Menawan | Syariah
Baju Kurung Beraneka Pilihan
Semalam hubby bgtau yang dia berkenan dengan satu brand BAJU MUSLIMAH ni... Dia kata set pakaian yang ditawarkan lengkap dari sekecik2x pakaian (luaran tau..) hingga ke JUBAH dan TUDUNG.... Kalu x percaya cuma tengok kat bawah ni....Dan yang paling best ianya menawarkan pelanggan untuk menjadi rakan bisness. Samada sebagai Affiliate ataupun Dropshipper.



Supplement | Kesihatan | Baju | Tudung | Muslimah | Sungai Buloh | Sales | Cantik | Menawan | Syariah

Hubby terus mendaftarkan diri sebagai affiliate kepada brand hebat ini SWEET MUSLIMAH. Sebab tulah blog ni dah berubah sikit wajah nya hari ni. Di samping menjual produk supplement untuk kesihatan -  SHAKLEE, tak salah untuk saya menceburi bidang pakaian Muslimah pula. Manalah tau pasni tercapai impian saya untuk membuka butik saya sendiri.... Hi..Hi..Hi... Insya-Allah...

Supplement | Kesihatan | Baju | Tudung | Muslimah | Sungai Buloh | Sales | Cantik | Menawan | Syariah

Kini ada tawaran YES (Year End Sale) untuk semua.. Kena cepat sebab biasanya produk yang ditawarkan selalu SOLD OUT. Sampai hujung bulan ni je SALES ni tau... So apa lagi... Jom Beli....

Supplement | Kesihatan | Baju | Tudung | Muslimah | Sungai Buloh | Sales | Cantik | Menawan | Syariah

Anak-Anak Muslim

Baju Muslimah

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...